Aan het werk: Zonnig

Wat was het mooi weer vorige week! De vergadering in Denemarken vond grotendeels binnen plaats; Powerpoint-dia’s laten zich niet makkelijk verplaatsen naar een zonnig terras. Gelukkig geldt dit niet voor lunch, koffiepauzes en laptops. Ieder mogelijk moment dat we konden pauzeren, waren mijn collega’s en ik buiten. Licht, lucht, open sky!  We zaten midden op het Deense platteland tussen de bomen en de velden. Achter het doveninstituut liep een idyllisch beekje.

Het mooie weer was ook voor onze Deense gastheer en -vrouw een zeldzaamheid. Op vrijdag werd de vergadering ingekort tot half vijf zodat alle deelnemers op een draf naar buiten konden. De meesten streken neer op het terras. Ik nam mijn laptop onder mijn arm en streek neer op het grasveld achter het gebouw. In de schaduw bereidde ik de rest van de vergadering voor. Ik zette alvast een concept-programma in elkaar voor een trainingssessie, ik maakte een road map voor curriculumontwerp en ik zette onder elkaar wat de elementen van het curriculum zouden kunnen zijn.

Het waren allemaal schetsen, een uurtje later was ik klaar. Die avond kon ik ontspannen aan tafel (tapas!) en converseren met mijn internationale (en voor de helft dove) gezelschap. Op vrijdag konden we soepel van start met concrete voorstellen om over te praten. Dan maar even geen zon.

Foto: Deze dames kwam ik tegen tijdens mijn ochtendwandelingetje.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s