Aan het werk: Ideeën

Echt het kost maar een dagje in Rotterdam en ik loop de hele week rond met ideeën. Nieuwe en oude, wilde en tamelijk tamme. Het spookt door mijn hoofd: hoe verzin ik hier een oplossing voor? Wat kan ik daar allemaal mee? Misschien ligt het aan de stad Rotterdam waar nooit iets af is en altijd gebouwd wordt. Ik spreek er altijd wel iemand die een leuk, gek, tof, serieus of serieus goed idee heeft. Soms word ik daarna gebeld. Kan ik er een plan van breien? Dan bedoelen ze natuurlijk: kun je van het wilde fantastische geweldige idee iets maken dat ik aan een ander kan laten lezen? Bijvoorbeeld om geld aan te vragen maar vaker nog om de boel ‘gewoon’ onder woorden te brengen. Een beetje structuur, soepel taalgebruik, logische vertelling en toch… niet saai. Zeg maar. Snap je? Ja dat snap ik. En ik doe het graag. Want leuke, gekke, toffe, serieuze en serieuze goede ideeën: die kunnen we altijd wel gebruiken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s