Aan het werk: Na de zomer

 

Na de zomer! Het is een magische plek want vóór de zomer kan alles daar geparkeerd worden: Na De Zomer. Na de zomer pakken we dìt op en gaan we dàt doen. Maar nu eerst… zomer.

De eerste mails verschenen halverwege augustus toen de vakantie nog niet over was. Een vlugge reactie en de belofte om er na de zomer op terug te komen. Toen kwamen er vragen “ben je alweer aan de slag?” Bijna bijna, antwoordde ik.

En dan, een aantal weken later, daar is het dan: het einde van de zomer. De regen komt met bakken uit de hemel, de temperatuur tuimelt omlaag, de laarzen moeten aan en de jas gaat dicht. Ik liep weer met de meiden naar school, naar hun nieuwe klassen en nieuwe juffen. Het werd officieel Na De Zomer.

Maar dat is ook weer niet zo erg. Op het programma vooralsnog: conferentie Next Generation Speaks, onderzoek naar urban dans op theaterpodia (deel van Mind Your Step), professionalisering van dove jonge ondernemers (Deaf Enterprise), een nieuwe koers voor stichting Wim de Monchy ten behoeve van muziekeducatie, en wellicht een nieuwe koers voor mijzelf? Stay tuned!

Een fijne herfst voor iedereen! Ook deze kant van de zomer is best mooi.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s