Aan het werk: Dinsdag Blogdag

Jaaa! Het is dinsdag en dat betekent dat ik weer een blogje mag maken voor mijn site.

Het klinkt gek maar ik krijg altijd een blij gevoel als mijn Wunderlist aangeeft dat het weer tijd is om aan de site bij te dragen. Bloggen vind ik leuk. Op een gegeven moment had ik er een stuk of vijf: mijn zakelijke blog, een persoonlijke blog met Mijn Meningen (deze is ter ziele), een reisverslag van een plastic piraatje (Dread Pirate Gavroche), een foto-blog en een blog over Amsterdam West samen met een ‘buurvriendollega’.

De meeste van deze blogs zijn na verloop van tijd weer gestopt. Een blog goed bijhouden kost nou eenmaal tijd en moeite. Onderwerpen dienen zich vanzelf aan maar vervolgens moet er vervolgens (een beetje) research gedaan worden en dan kloppende formuleringen erbij gesmeed. Bij deze blog op Trickster doe ik dat overigens anders. Research doe ik niet behalve dan mijn wekelijkse belevenissen en gedachtensprongen. Het doel is dan ook een inkijkje bieden in mijn dagelijkse gang van zaken. Heel persoonlijk vanuit mijzelf, om de lezer een korte en lichte pauze te bieden. En voor mij natuurlijk: the joy of writing!

Speaking of which… Aanstaande donderdag begin ik aan de cursus Proza Schrijven bij de Schrijversvakschool. Ik vind het reuze spannend. Wens me succes!

Wekelijks Trickster in je mailbox? Gebruik de knop hier rechts → om je op te geven.

Advertenties

3 Replies to “Aan het werk: Dinsdag Blogdag”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s