Aan het werk: Herfstvakantie

Vorige week was het bij ons herfstvakantie. De kinderen hebben zich geen moment verveeld. Tenminste, dat vind ik. Er werd wel eens over de leuning van de bank gehangen: ‘Wat moet ik nu doen? Ik verveel me!’ En dan zei ik ‘Ga lekker met lego spelen/een boekje lezen/je knuffels vermaken/je zusje pesten!’ en dan rolde ze met haar ogen: ‘Mama je begrijpt er echt helemaal níets van!’

Nee ik begrijp er helemaal niets van. Want als ik hen was, dan ging ik lekker met lego spelen/een boekje lezen/mijn knuf…/mijn zus… Goed dat werkt niet bij mij maar wat ik wil zeggen: ik zou het wel weten. Genoeg boeken te lezen, tekeningen te maken, boeken te binden, verhalen te schrijven. Bovendien, over de leuning van de bank hangen, dat ìs gewoon een begeerlijke activiteit an sich!

Uiteindelijk hebben ze gezwommen met de ene oma, een film gezien met een vriendinnetje samen, een theaterworkshop gedaan over spoken en gelogeerd bij de andere oma. En met lego gespeeld, een boekje (of wat) gelezen, de knuffels vermaakt en elkaar gepest.

En ik heb dus vorige week geen blog geschreven. Want ik had het te druk met vrij zijn.

Pssst! Wekelijks verhaaltje in je mail?
Daar rechts even e-mail invullen. >>
Top!  Lees je later!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s