Aan het werk: Hiaat

Hum hum. U had het misschien al gemerkt: ik was er vorige week niet.

Dat is niet helemaal waar. Na mijn trip naar Siena was ik er vorige week wèl. Ik was thuis, in bezit en nabijheid van een computer, en ik had de tijd om een blog te schrijven. Ook had ik best goede ideeën, al vond ik het zelf.

Ik had een week door gebracht met anderstaligen, namelijk mensen die met gebarentaal communiceren. Dat is interessant.

Ik was een week in Italië waar de dag begint met een cappuccino en eindigt met een dolci aan het staartje van een lange en voedzame maaltijd. Dat is prettig en leuk om over te vertellen.

Ik was een hele dag onderweg geweest tussen Siena en Amsterdam en had de tijd nuttig doorgebracht met onder meer het schrijven van een verhaal voor mijn proza-cursus. Dat proces van schrijven is op zich een tekstje waard.

En zo nog meer.

Maar op zondag, de dag voordat ik huiswaarts reisde, werd mijn kleine meisje ziek. Heel ziek: ze had meer dan 40 graden koorts en kon niet meer rechtop zitten. Ik was véél te ver weg, een afstand die werd gevoeld door haar, door mij, door haar zusje en haar papa.
Dus toen ik eenmaal thuis was – en ze nog steeds ziek was en zou blijven tot en met vrijdag – stond mijn hoofd helemaal niet naar bloggen. Waarvoor excuus.

Maar om samen te vatten:
– Gebarentaal is geweldig en de deaf community is waanzinnig interessant.
– Cappuccino is mijn manier om de dag te beginnen. Pasta heb ik nu wel even gezien.
– Een goed verhaal schrijven is echt vet moeilijk!

En dan nog wat: ik wil een kantoor met dit uitzicht: zie foto. Mijn Italiaanse collega ziet dit vanuit haar werkkamer en heeft haar bureau bij het raam weg gehaald. Het leidde teveel af. Joh.

Volgende week weer?
Schrijf je in daar rechtsboven
en ontvang de blog in je mail!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s