Geen tijd, kennis of kunde in huis om treffende teksten te maken? Schakel Trickster in.

Een goede tekst is helder, overtuigend en aantrekkelijk. De wereld is verbaal ingesteld en het loont om aandacht te besteden aan de schriftelijke communicatie van jouw organisatie of bedrijf, zowel online als offline. Op basis van jouw informatie – tekstmateriaal, interview, enz. – maak ik een pakkende tekst die op verschillende manieren gebruikt kan worden. Het is ook mogelijk om bestaand materiaal te redigeren en zo dicht bij jouw eigen taalgebruik te blijven, maar dan wel helemaal correct en soepel!

Vergeet ook niet de online communicatie niet op sociale platforms als LinkedIn! Te vaak staan er tenenkrommende ‘dutchisms’ in updates en profielen die zorgen voor een alles behalve professionele uitstraling.

Mijn portfolio bestaat uit een breed scala van opdrachtgevers waaronder verschillende organisaties in de culturele sector, een verzekeringskantoor, een vormgever, verschillende coachingspraktijken en zelfs een cupcakebakkerij. In 2020 verscheen het boek Young Artists Speak Out van Peter Renshaw waarvoor ik de redactie mocht verzorgen. Neem contact op om te zien wat ik voor jou kan betekenen.

Please note that all Trickster Text services are available in English. I am Cambrige CPE (grade A) certified and have ample experience with English texts on all levels of complexity.