Een tekstcoach helpt u of uw team bij het schrijven van betere teksten.

Schrijven is een wezenlijk onderdeel van de hedendaagse praktijk op kantoor, zowel intern als extern. Denk aan notities, plannen en notities, maar ook teksten voor internet en intranet, en zelfs e-mail. Het gaat alleen niet iedereen even makkelijk af, terwijl wél van bijna alle (kantoor)personeel wordt verwacht dat ze netjes en accuraat kunnen communiceren.

Zijn de volgende uitspraken herkenbaar voor u of uw team?

Ik weet niet hoe ik mijn tekst moet beginnen!

Ik weet niet of mijn doelgroep dit wel snapt – of is het juist te eenvoudig?

Schrijven is schrappen maar ik kan niet kiezen wat er weg kan.

Alle informatie staat erin en toch is de tekst verwarrend!

Zorg voor minder frustratie en soepelere communicatie door een tekstcoach in te schakelen.

Om betere tekst (copy, content of inhoud) te hebben voor uw bedrijf kunt u een tekstschrijver of redacteur inschakelen. Maar ondernemen is snel kunnen schakelen. Soms moet die webtekst nú anders, de productomschrijving nú aangepast, het persbericht nú de deur uit. Soms moet die memo precies kloppen, dat whitepaper in één oogopslag inzicht geven, die e-mail precies de juiste toon aanslaan. Laat u een externe kracht kijken naar alle berichten op intranet? Of mailtjes? Voor de meeste bedrijven en organisaties is het handig om zélf met zelfvertrouwen een doeltreffende tekst op te stellen.

Trickster verzorgt één-op-één en in-company tekstcoaching voor bedrijven en organisaties. De gevolgen van betere teksten, intern en extern, zijn direct merkbaar:

  • Minder navraag en klachten dus minder druk op de klantenservice,
  • Minder druk op de communicatie-afdeling die té vaak de teksten van een ander moeten nalopen in plaats van zich te concentreren op de marketing van uw bedrijf of organisatie,
  • Minder verwarring en soepelere samenwerking binnen uw bedrijf of organisatie door heldere communicatie.

Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.