Schrijven kun je leren! Aanvragen indienen kun je leren!

Workshops

Fondsenaanvragen indienen kan een gokspel lijken, maar een goede aanvraag verbetert de kansen op een toekenning substantieel. Overtuig een fonds met een pakkend, passend en kloppend plan. Met enige regelmaat organiseer ik workshops over verschillende aspecten van fondsenaanvragen maken: projectplan schrijven, begroting en dekkingsplan opstellen, communicatieplan maken, enzovoort. Schrijf je in voor de mailinglijst om de volgende workshop niet te missen. (De mailinglijst wordt alléén gebruikt voor relevante evenementen, je krijgt dus géén nieuwsbrief in je mailbox.)

Spreekuur

Eens per maand houd ik ‘spreekuur’ voor tekst- en aanvraagproblemen. Heb je moeite met de juiste formulering vinden, weet je niet waar je bepaalde informatie kwijt moet, kun je hulp gebruiken met het uit elkaar trekken van visie/missie/doelstelling? Kom langs in Amsterdam West of Centrum op een van onderstaande data en stel mij jouw brandende (en concrete!) vraag. Wie weet komen we er samen uit. (Neem eerst even contact op om af te spreken!)

  • Donderdag 1 oktober 2020, 10.00-11.00 uur, locatie ntb
  • Donderdag 5 november 2020, 10.00-11.00 uur, locatie ntb
  • Donderdag 3 december 2020, 10.00-11.00 uur, locatie ntb

Op aanvraag

Workshops en schrijf- en aanvraagbegeleiding kunnen ook op aanvraag worden gerealiseerd voor jouw organisatie of bedrijf. Neem contact op om te overleggen over de mogelijkheden.