GRATIS e-boek: Projectplan maken

Sinds de start van mijn loopbaan heb ik talloze projectplannen geschreven en gelezen. De meeste worden geschreven om financiering aan te vragen, maar niet allemaal. Soms ben ik de schrijver, soms alleen de lezer. Soms schrijf ik de plannen in opdracht van een ander, soms voor mezelf. Soms moet ik aan de hand van de plannen beslissen of het project geld ontvangt, of niet.
Sommige plannen zijn beter dan andere.
Omdat het voor alle betrokkenen goed is om goed beslagen ten ijs te komen en een goed* plan te hebben, heb ik de onderstaande e-publicatie gemaakt. Downloaden is gratis. Doorsturen of kopiëren kost alleen een bronvermelding!
Ik wens je veel succes met het schrijven èn het realiseren van je plannen.

*degelijk, interessant, aantrekkelijk

Download het e-boek hier.

Cover Projectplan Maken

 

Advertenties