Muziekwetenschap?

Wat kun je daar nou mee? Dat bedacht ik ook toen ik eenmaal aan mijn studie in Amsterdam begonnen was. Ik rolde al snel in de studierichting Etnomusicologie en zocht onmiddellijk een stageplaats voor concrete werkervaring. Via het Tropentheater verzeilde ik bij Muziekschool Amsterdam, het Nederlands Instituut voor Kunsteducatie, bij het World Music Centre in Portugal (maar dat kwam niet van de grond), Codarts in Rotterdam, het World Music & Dance Centre / GROUNDS, lectoraten in Amsterdam en Groningen+Den Haag en zelfs Podium Mozaiek in mijn eigen wijk in Amsterdam West.

Die stage bij het Tropentheater was een goede zet want ik leerde onmiddellijk om helder en gericht te schrijven binnen een beperkt kader, op deadline en voor een breed publiek.

Mijn persoonlijke interesses zijn breed. Ik luister (natuurlijk) graag naar muziek. Vooral vroeg klassiek en zogenaamde wereldmuziek grijpen mijn aandacht, maar ik ben nieuwsgierig naar bijna alle stijlen. Dolly Parton is een heldin. Verder vind ik handboekbinden fascinerend, bewandel ik graag het rode landschap in Utah en zijn mijn twee dochters een eindeloze bron van inspiratie.

Check voor een volledige CV mijn LinkedIn-profiel.