WORKSHOP: E-publicatie maken

JIJ IN HOOFDSTUKKEN? 

Datum & tijd: vrijdag 20 april, 15:30 uur
Locatie: MoMa-Co, Amsterdam Bos en Lommer
Investering: omdat het gaat om een try-out, vragen we alleen een kostendekkende bijdrage van €10

Trickster Text is er trots op: een nieuwe onderneming! Ninja ‘n’ Son verzorgt e-publicaties voor andere ondernemers en bedrijven. Wij geloven dat iedereen gebaat is bij goede, heldere en aantrekkelijke teksten. Een e-publicatie is een uitstekend middel om jezelf te presenteren als expert op jouw vakgebied. Daarom organiseren wij een workshop om jou op weg te helpen bij het ontwerpen en schrijven van een e-publicatie voor jouw business.

Meld je hier aan.

  • Waarom een e-publicatie? Hoe werkt het voor mijn business?
  • Wat heb ik te melden dat in een e-publicatie tot zijn recht komt?
  • Kan ik mijn expertise zomaar weggeven? Wat deel ik wel en wat (nog) niet?
  • Hoe breng ik structuur aan zodat ik een goed en logisch verhaal heb?

Omdat het gaat om een try-out workshop, bieden wij hem aan voor een sterk gereduceerd tarief. Investeer €10 en ontvang de workshop incl. koffie of thee. De workshop vindt plaats op vrijdag 20 april vanaf half 4 in MoMa-Co, Amsterdam Bos en Lommer.

Meld je hier aan.

Workshopleiders Ninja en Sonja zijn ervaren tekstschrijvers en -redacteuren die uitgebreide ervaring hebben met werken voor diverse opdrachtgevers: van grote culturele instellingen tot een kleine cupcake-bakkerij. Heb je vragen, neem dan gerust contact op!

Een voorbeeld van een e-publicatie die werd ontwikkeld om de auteur als expert op haar vakgebied te presenteren: kijk hier.

Advertenties